Al final m'he decidit a mostrar les meues nenes. En aquest blog us aniré mostrant 'les esteretes' que vaja realitzant. Per ara són poques, però espere fer més gran la meua col·lecció. Ah!, s'accepten encàrrecs...


sábado, 2 de octubre de 2010

Estereta Picnic

"Bon dia, ningú ho ha demanat però fa bon dia. Damunt els caps un sol ben insolent. Il·lumina descarat, tot l'espectacle de la gent..."
Bon dia per anar de picnic!!!! Amb Estereta Picnic per a penjar.

Estereta Rut

Mira que t'agraden els llacets, Estereta.
I a tú com et direm... Ja sé!! Estereta Rut com la seua ama!!!

Estereta Fall Party

Ja era hora que em tocara a mi. Aquesta Estereta és meuaaaa, meuaaaa!! És una Estereta Fall però amb unes brillantors, a punt per a la festa!!!

martes, 28 de septiembre de 2010

Estereta Fish



Laura, una compi del col·le, volia una Estereta per a ficar-se-la de clauer. M'he ficat a cosir i... cosint, cosint... he fet a Estereta Fish.
M'ha paregut tant xula que li he fica't un cordó per si Laureta se la vol ficar també de collar...

Estereta 80s

Els meus texans preferits s'han trencat. Me'ls estimava tant que he hagut de ficar un trosset d'ells en una Estereta. Quan la mire pense en els Huitanta, així que... vos presente a Estereta 80s!!

lunes, 27 de septiembre de 2010

Estereta Repija

Aquesta ha sigut un encàrrec per a la meua cosina Àngela. Les seues paraules van ser: "Vull una Estereta Pijeta però amb arracades de perla" . Total, què havia de ser Re-pija! 
Un beset a totes les que porteu perletes en les orelles!!!