Al final m'he decidit a mostrar les meues nenes. En aquest blog us aniré mostrant 'les esteretes' que vaja realitzant. Per ara són poques, però espere fer més gran la meua col·lecció. Ah!, s'accepten encàrrecs...


domingo, 31 de octubre de 2010

Les Esteretes en Mil·leni





Sobren les paraules...

Estereta Vev's



Esta se l'ha quedat Veva. Ara cada vegada que la veig pense en... "Vosatros tres, vos vull ahí dalt i en les cames obertes". Ara cadascú que imagine el que vullga, no Britney?

Esteretes Gòtiques






Sincerament, i encara que estiga mal que jo ho diga, m'encanten les meues gòtiques!!!! Jo m'he quedat la Morada, però la Rosa em té enamorada!!!!

Estereta Maya



"En un país multicolor
nació una abeja bajo el sol
y fue famosa en el lugar
por su alegría y su bondad.

Y a la pequeña abeja le llamaron Maya,
la traviesa y dulce abeja Maya.
maya vuela sin cesar
en su mundo sin maldad.

No hay problema que no solucione Maya,
la traviesa y dulce abeja Maya.
maya, yo te quiero Maya,
Maya (Maya), Maya (Maya),
maya, ven y háblanos de ti."

Què mona està La Lurdes!!!

Estereta Consue i Estereta Imma



Més Esteretes per als babis de les senyos del Ribalta!!!

Estereta Halloween


Fa molts segles, a Bretanya, Escòcia i Irlanda, el dia 31 d'octubre se celebrava la festivitat de Samhain, que coincidia amb el darrer dia de l'any segons els antics calendaris celtes i anglosaxons. Samhain era el déu dels morts. Algunes fonts indiquen que la paraula gal·lesa "Samhain" literalment vol dir "final d'estiu". El dia que celebraven Samhain era el dia de cap d'any, el 31 d'octubre en el nostre calendari. En aquella època, s'encenien grans fogueres sobre les muntanyes per foragitar als esperits malignes. També es creia que les ànimes dels morts visitaven les seves antigues cases per intentar trobar un cos on habitar, i anàven acompanyades de bruixes i esperits. Per això no s'encenia cap llum a les cases, i la gent es vestia com a bruixes o dimonis per tal que cap ànima volgués habitar el seu cos.

En especial per a Halloween!!! 

Estereta Maite

Aquesta és Estereta Maite. A banda de diadema també és un brotxe. La senyo Maite està molt contenta perquè de dia li aguanta les grenyes i de nit li decora els jerseis!!!